Luftvärmepumpar


 
För beställning av installation tryck på rubriken "Installationer" under Luftvärmepumpar på vänsterspalten.

Kylinstallationer endast efter offertförfarande.
 
För dig som har en luft/luftvärmepump, läs igenom våra tips för bästa funktion, klicka här!
 
Luft/luftvärmepumpen snart i var mans hem.
Den idag förhållandevis billiga luft/luftvärmepumpen hjälper alla hus att få ett varmare och skönare klimat samtidigt som den sparar pengar i uppvärmningskostnad.
För att ni skall få ut maximal funktion från er luftvärmepump är den beroende av rätt placering och fläkten arbetande på hög hastighet.
För att få maximal livslängd skall värmepumpen installeras av en certifierad installatör, detta gäller även för att ni skall kunna åberopa garanti från tillverkaren.
 
Varmt & Skönt AB är Certifierade för kyla.
När vi utfört en installation av en luft/luftvärmepump har ni både tryggheten att den är korrekt monterad och har full garanti från tillverkaren.
 
OBS! Tillverkarna har olika typer av garantitider och vissa kräver att ni som kund registrerar er på tillverkarens hemsida. Normalt är kravet för en service/rengöring av er värmepump för att få en förlängd garanti. Kontrollera med företaget där värmepumpen köpts.
 
De flesta butiker, varuhus och försäljningsbolag i Sverige nyttjar oss som installatör för att slutkunden skall få ovanstående trygghet på köpet.
 
Vi använder avancerade logistiksystem där kunderna bokas och information går ut till kunden med både mail och SMS. Installatörerna får samma information i en handdator vilket gör systemet mycket tillförlitligt.
 
Varuhuset eller säljorganisationen registrerar kunderna på vår nätsida och kan följa installationsförloppet. Vi jobbar ständigt på att förbättra systemet för att tillgodose allas behov.
 
Standardinstallation luftvärmepump privatperson
Med standardinstallation av luftvärmepump avses en pump i storleken 3-7 kW med rördimension 1/4 - 3/8 med 1 st innerdel.
· En rörlängd av max fem meter med täckkanaler och 5 meter                 kondensvattenslang.
· Inomhusdel maxhöjd 2,5 meter.
· Väggkonsol och gummibussningar för utomhusdel, placering max 1,5 m från marknivå.
· Tätning av väggenomföring, fasadskador ersätts ej.
· Elkabel (matarkabel) max 10 meter från elcentral till pump alt. till ledig eldosa. 2-polig strömbrytare.
· Igångsättning och test av värmepump
· Instruktion till kund om handhavande
· Resor av max 10 mil ToR från försäljningsstället eller större orter. Normal väntetid är ca 1-5 veckor men avlägsna orter kan ha något längre hantering för att undvika extra reskostnad.
· Håltagning genom yttervägg av trä och tegel, övriga se tillkommande kostnader.
· Supporttjänst under ett år av Varmt & Skönt AB, ring för att få hjälp och råd gällande luft/luftvärmepumpens installation och funktion.
· Installationsprotokoll.
· Grovstädning, ej emballage.


Tillkommande kostnader i samband med standardinstallationen, kontakta oss.


  
 
· Offert frågor, kontakta vår support innan installation.
· Priserna gäller privatperson i villa eller radhus o.d. Ej företag.
· Vi kan fakturera direkt till privatperson med tillägg för administrativ kostnad.*ROT-bidrag:
· Ägaren måste vara beställaren av installationen.
· Ägaren måste vara berättigad till rotbidrag och ha tillgång till skatteavdrag och får ej redan ha utnyttjat sin del från skatteverket.
· Notera ägarens personnummer.
· Notera fastighetsbeteckningen.
· Om skatteverket nekar utbetalningen faktureras kunden ROT bidragsbeloppet.
· I de fall vi fakturerar kunden skall det alltid noteras ovanstående när ärendet registreras, vi lägger på en administrativ avgift för handläggningen av ROT.

 
Man kan få avdrag för både hushållsnära tjänster och bygg- och reparationstjänster med HALVA ARBETSKOSTNADEN, som får vara högst 100 000 kr per år. Skattesubventionen blir då totalt 50 000 kr.
Avdraget gäller ägare av småhus och innehavare av bostadsrätter.
Passa på att investera i en värmepump och reducera installationskostnaden med ca 2 000 kr.
 
 
 
 

Nyheter

Warm & Comfortable-your partner for service of many services!Here is a selection of products we install at reasonable prices: Läs mer...
Tänk på detta innan du felanmäler din värmepump! Tips och råd hur du använder din luft/luftvärmepump för att få bästa effekten.
Värmepumpar är ett av de bästa sätten att komplettera ert värmesystem i fastigheten för att få en mer ekonomisk uppvärmning. Läs mer...

Partners

partners

kundservice

08-7151640

Fax: 08-715 19 45
www.varmtochskont.se
info@varmtochskont.se